Individualna naročila

Ponudba avtomobilov je v današnjih časih zelo raznolika in zanimiva. Na trgu je nešteto ponudnikov in proizvaja se veliko število avtomobilov različnih blagovnih znamk in modelov. Za boljše razumevanje individualnega naročila smo vam na kratko opisali postopek izvedbe naročila po vaši izbiri.

Posredovanje vaših pričakovanj na sedežu podjetja ali v elektronski obliki preko naše spletne strani.

Naše podjetje preveri možnosti nakupa določenega vozila pri pooblaščenih prodajalcih vozil v tujini. Ob tem preverimo celotno zgodovino avtomobila in pridobimo zagotovilo o prejšnjem lastniku, servisni zgodovini, prevoženih kilometrih in o tem, da vozilo ni bilo poškodovano. Po potrebi opravimo tudi osebni pregled vozila na sedežu prodajalca.

Ko se ustrezno vozilo najde, podatke posredujemo stranki in v primeru, da je stranka zadovoljna s ponudbo, se sklene prodajna pogodba in plača akontacija.

Podjetje Avto Invest zatem izvede plačilo vozila in uredi njegov transport v Slovenijo. Po prihodu uredimo vso potrebno dokumentacijo (homologacija, oddaja obrazcev za napoved Davka na motorna vozila ter plačilo le-tega in po potrebi tehnični pregled).

V podjetju opravimo obsežen pregled vozila s 150 točkami za končno poročilo o stanju vozila. Če stranka želi poročilo o stanju vozila od pooblaščenega serviserja, lahko uredimo tudi to, ne glede na že opravljen obvezen interni pregled. Ta poročila posredujemo stranki pred plačilom in prevzemom vozila. Če je potreben servis avtomobila, se ta opravi na pooblaščenem servisu v Mariboru.

Po želji za stranko uredimo tudi vse registracijske postopke in pripravimo vozilo za uporabo.

V našem podjetju bomo poskrbeli, da bo nakup novega avtomobila zares prijetna izkušnja, ki vam bo zagotovo ostala v lepem spominu.

Podatki o vozilu

Kontaktni podatki
Back to top